De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Wedstrijdverslagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

9 februari ’19: Vandaag de vierde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, thuis tegen BAL M16-3.

Dit keer zonder foto’s aangezien onze huisfotograaf niet aanwezig was en wij niet zo scherp waren om aan het maken van foto’s te denken ?

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we de vierde wedstrijd in de competitie thuis tegen BAL M16-3. Luuk en Krijn waren vandaag helaas verhinderd. De eerste drie scores waren van ons, door Enes (assist Youenn), Youenn (assist Ruben) en Jasper (steal). Na een score van BAL, bracht Ruben (assist Youenn) het verschil weer naar zes punten. BAL verkleinde de achterstand naar drie punten, waarna Hidde (assist Joep) en Roy (rebound) het verschil naar zeven punten brachten. De rest van het 1ste kwart ging de strijd redelijk gelijk op. Voor ons scoorden nog Jasper (beide vrije worpen), Jasper (assist Roy) en Ruben (assist Jasper).

Tussenstand 18-9.

1ste helft – 2de kwart             

In het 2de kwart was BAL gelijkwaardig aan ons en bleef het verschil gelijk aan de tussenstand uit het 1ste kwart. BAL wist in het begin nog wel tot drie punten verschil te komen, maar in de loop van het kwart waren wij weer sterker en namen we weer afstand. Voor ons scoorden achtereenvolgens Hidde (rebound), Enes (assist Youenn), Youenn, Hidde (2de vrije worp), Hidde (rebound) en Ruben (assist Hidde).

Ruststand 31-22

2de helft – 1ste kwart

In het begin van het 3de kwart speelden we wat slap. Na een score van Hidde, scoorde BAL via één vrije worp. Daarna wist Jasper namens ons te scoren, waarna BAL via twee scores het verschil terugbracht naar zeven punten. Vanaf dat moment gingen wij veel beter spelen en kwam BAL er de rest van het kwart niet meer aan te pas. De ene na de andere mooie score en/of aanval volgde elkaar op. Scores waren er van Jasper (assist Hidde), Youenn, Youenn (steal), Hidde (assist Jasper), Enes, Jasper (assist Youenn), Roy (rebound), Youenn (assist Roy) en tenslotte Roy (rebound). Op het laatste moment wist BAL toch nog een keer in dit kwart te scoren.

Tussenstand 53-30.

2de helft – 2de kwart

Ook in het laatste kwart speelden wij sterker dan onze tegenstander en wisten we onze voorsprong nog verder te vergroten. Voor ons scoorden achtereenvolgens Roy (assist Youenn), Youenn (assist Jasper), Youenn (bonus vrije worp), Aleksei (steal), Jasper (assist Roy), Enes (assist Youenn), Jasper, Hidde (steal), Hidde (assist Ruben), Hidde en Enes.

Eindstand 74-42.

Totaal overzicht scores

Enes 10 punten

Aleksei 2 punten

Roy 8 punten

Ruben 6 punten

Youenn 13 punten

Jasper 16 punten

Hidde 19 punten

 

 

 

Verslag: Gerard Landman


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch