De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Wedstrijdverslagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (2 Votes)

24 november ’18: Vandaag de zesde wedstrijd in de najaarscompetitie, uit tegen Attacus M16-1.

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we de zesde wedstrijd in de competitie tegen Attacus M16-1 uit in Veghel. Het eerste kwart werd er van beide kanten erg matig gespeeld. Wij waren wel iets scherper onder de basket, waardoor we dit kwart met een 2-7 voorsprong afsloten. Luuk (assist Youenn), Jasper (assist Youenn), Luuk en Luuk (bonus vrije worp) zorgden voor de scores.

Tussenstand 2-7.

 

1ste helft – 2de kwart             

Ook in het 2de kwart bleven we onder ons niveau presteren en werd Attacus iets sterker. Hierdoor wist Attacus aan het eind van het kwart met 1 punt verschil een voorsprong te nemen. Voor ons scoorden achtereenvolgens Luuk (assist Roy na een mooie combinatie), Jasper (assist Joep), Luuk, Jasper (awerssist Youenn) en Joep (assist Youenn).

Ruststand 18-17

 

2de helft – 1ste kwart

In de 2de helft werd er uitstekend basketbal gespeeld en ging de strijd gelijk op. Door scores van Jasper, Luuk (2de vrije worp), Jasper, Jasper (bonus vrije worp) en Jasper (3-punter) namen we een 24-26 voorsprong. Een iets mindere periode van onze kant resulteerde in een 36-26 achterstand. Scores van Youenn, Luuk en Jasper (2e vrije worp) bracht het verschil weer terug tot 5 punten. Op het eind van het kwart werd er aan beide kant nog een keer gescoord, Enes scoorde namens ons.

Tussenstand 38-33.

 

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart bleven we goed spelen en waren we qua spel beter dan onze tegenstander. Ruben (assist Luuk) opende de score, waarna Attacus tegenscoorde. Luuk (assist Youenn), Luuk (bonus vrije worp) en Luuk (1ste vrije worp) zorgden dat het verschil nog maar 1 punt bedroeg. Helaas wisten we daarna niet meer tot scoren te komen en wist Attacus de wedstrijd in hun voordeel te beslissen. Zonde van het verlies, maar op basis van ons spel in de 2de helft waren wij de betere partij. Dat belooft wat als we op 15 december nog thuis tegen Attacus.

Eindstand 45-39.

 

Totaal overzicht scores

Luuk 16 punten

Joep 2 punten

Enes 2 punten

Ruben 2 punten

Youenn 2 punten

Jasper 15 punten

 

Verslag: Gerard Landman foto’s Anne-Marie Molhuijsen


Kalender

Gossimijne Veghel
InAspire College
Erik Braks en Kombi Bouwmaterialen
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO