Sporthal de Stigt, Kapelstraat 100
5401 EC UDEN   |  0413 - 267 003

Wij zoeken vrijwilligers!

Onze vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers. Voortdurend zijn wij op zoek naar mensen die samen met ons Rush niet alleen veel leuker en gezelliger willen maken, maar ook prettiger. Veel handen maken licht werk. Neem contact met ons op voor vragen en/of informatie.

Technische Commissie

De Technische Commissie draagt o.a. zorg over de teams, de teamindeling, trainingsrooster, het werven van (ass)trainers en (ass)coaches. De TC is het aanspreekpunt voor zowel trainers, coaches, ouders en natuurlijk de spelers. Waar mogelijk denkt de TC mee aan ontwikkeling van de speler.

Voel jij je aangesproken door wat hier staat beschreven, neem dan contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een uitgebreidere toelichting.
De Technische Commissie is erg belangrijk voor de vereniging. Zonder de TC en het wedstrijdsecretariaat kan de vereniging niet bestaan. Het is dus van groot belang dat deze vacature(s) snel worden ingevuld!

Trainers

Wij zijn dringend op zoek naar trainers voor de volgende teams:

• X14 (Gemengd onder 14 jaar)
  • M20 (Mannen onder 20 jaar)

Interesse? Behoefte aan meer info? Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Coaches

Wij zijn dringend op zoek naar coaches voor de volgende teams:

• X14 (Gemengd onder 14 jaar)
  • M20 (Mannen onder 20 jaar)

Interesse? Behoefte aan meer info? Neem contact op met de Technische Commissie via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Join Our Team

Copyright © 2020 Basketbalvereniging Rush.
Alle rechten voorbehouden.
Designed by InAspire BV.