De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Wedstrijdverslagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

1 februari ‘20: Vandaag de derde wedstrijd in de voorjaarscompetitie, thuis tegen EVBV Octopus M18-1.

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we de derde wedstrijd in de competitie thuis tegen EVBV Octopus M18-1. Uit hadden we eenvoudig gewonnen, maar er waren dit keer een aantal andere jongens bij waarvan er één qua lengte boven iedereen uitstak. De start was voor EVBV Octopus, die namen al snel een 0-6 voorsprong. Door scores van Luuk (1ste vrije worp), Luuk (rebound), Youenn (assist Luuk) en Youenn (bonus vrije worp) trokken we de stand weer gelijk. Na twee scores van onze tegenstander, scoorden Youenn (2de vrije worp) en Luuk (steal) waardoor de tussenstand 9-10 was. Roy stond tot twee keer toe zijn mannetje in de verdediging, maar ook hij kon niet voorkomen dat EVBV Octopus het verschil naar drie punten bracht. Door scores van Luuk (steal), Jasper en Luuk (assist Youenn) namen we een voorsprong van drie punten. Helaas wisten we dit niet vast te houden en wist EVBV Octopus nog twee keer te scoren waardoor we met één punt achterstand het kwart beëindigden.

Tussenstand 15-16.

 

1ste helft – 2de kwart

In het 2de kwart bleven we aan elkaar gewaagd. EVBV Octopus opende de score, waarna wij weer op voorsprong kwamen door scores van Roy (assist Luuk) en Luuk (assist Joep). De tegenstander trok de stand weer gelijk, waarna Luuk (assist Ruben) ons weer op twee punten voorsprong bracht. Het bleef gelijk opgaan en na scores van onze kant van Youenn (mooie assist Joep), Joep (rebound), Ruben (assist Youenn), Jasper (assist Joep) en Jasper was de stand 31-29 in ons voordeel. Op dat moment blesseerde Luuk zich aan zijn enkel en zijn manier van lopen beloofde niet veel goeds voor de rest van zijn wedstrijd. We waren daardoor wel even van slag, zodat EVBV Octopus profiteerde en het kwart afsloot met zeven punten voorsprong. Voor ons wist alleen nog Roy (assist Jasper) te scoren.

Ruststand 33-40

 

2de helft – 1ste kwart

Het derde kwart was van beide kanten rommelig, wij wisten lange tijd niet te scoren en daardoor liep EVBV Octopus uit naar een 16 punten voorsprong. Tussendoor probeerde Luuk nog wel mee te spelen, maar onze coach zag vrijwel direct dat het echt niet kon. Zeer frusterend voor Luuk en hopelijk herstelt zijn enkel weer snel. Aan het eind van het kwart wisten we toch nog wat terug te doen en scoorden Hidde (assist Aleksei) en Aleksei (assist Youenn) voor ons.

Tussenstand 37-49

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart waren wij iets sterker dan onze tegenstander en kwamen we wel iets dichterbij, maar het verschil was te groot om de achterstand nog in winst om te zetten. Voor ons scoorden achtereenvolgens Hidde (assist Youenn), Jasper, Jasper (beide vrije worpen), Joep (1ste vrije worp), Joep, Joep (bonus vrije worp), Jasper (1ste vrije worp) en tenslotte Joep (rebound). Een nipte nederlaag en volgende week moeten we tegen de koploper en kunnen we ons revancheren van deze nederlaag.

Eindstand 50-59

Totaal overzicht scores

Luuk 13 punten

Hidde 4 punten

Joep 8 punten

Youenn 6 punten

Aleksei 2 punten

Jasper 11 punten

Roy 4 punten

Ruben 2 punten

 

 

Verslag: Gerard Landman en foto’s Anne-Marie Molhuijsen.


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch