De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Wedstrijdverslagen

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

11 januari ‘20: Vandaag de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie, uit tegen EVBV Octopus M18-1.

1ste helft – 1ste kwart

Vandaag speelden we de eerste wedstrijd in de competitie uit tegen EVBV Octopus M18-1 in een mooie nieuwe sporthal (gemeente Uden: in Vught weten ze wél hoe het moet). Octopus opende de score, waarna wij met goed spel door scores van Youenn (mooie assist Joep), Jasper (fast-break), Hidde (assist Luuk) en Youenn (mooie assist Joep) een 2-8 voorsprong namen. Tot aan de helft van het 1ste kwart ging het nog redelijk gelijk op waarbij de tussenstand inmiddels 7-10 was geworden, waarbij Jasper (assist Hidde) voor ons wist te scoren. In het 2de gedeelte gingen wij nog beter spelen en daardoor namen we afstand van Octopus. Voor ons werd er nog gescoord door Luuk (assist Jasper), Hidde, Luuk (beide vrije worpen), Luuk (assist Joep), Luuk (bonus vrije worp) en nogmaals Luuk (steal), waardoor het verschil opliep tot 11 punten.

Tussenstand 10-21.

 

1ste helft – 2de kwart

Ook in het 2de kwart bleven we goed samenspelen en was er al snel sprake van een gelopen koers. Octopus wist in dit kwart maar 6 punten te scoren en wij zetten daar 27 punten tegenover. Scores van onze kant kwamen van Youenn (assist Hidde), Joep (assist Jasper), Youenn (1ste vrije worp), Jasper (rebound), Luuk (mooie assist Jasper), Youenn (uitstekende rebound in de lucht gescoord), Joep (assist Jasper), Jasper (steal) en Luuk (rebound). Echt genieten op de tribune van het getoonde spel.

Ruststand 16-38

 

2de helft – 1ste kwart

In de 2de helft bleef het speelbeeld onveranderd. Octopus kwam ook in dit kwart nauwelijks aan scoren toe, doordat wij veel sterker waren. Ze openden nog wel de score, waarna achtereenvolgens Luuk (assist Youenn) en Joep (na mooi spel een assist van Luuk) voor ons wisten te scoren. Octopus deed hierna wat terug, maar daarna volgde de ene na de andere mooie score van onze jongens. Joep (beide vrije worpen), Jasper (fast-break), Joep (assist Luuk), Joep (assist Jasper), Luuk (assist Youenn), Luuk (assist Joep), Joep (assist Hidde), Joep (assist Luuk) en Luuk (assist Jasper) zorgden voor een nog grotere voorsprong. Octopus maakte de 21-60, waarna Luuk (beide vrije worpen) en Joep (assist Luuk) voor de 21-64 zorgden. De laatste score van dit kwart was voor Octopus.

Tussenstand 23-64

 

2de helft – 2de kwart

In het laatste kwart werden diverse spelpatronen uit de training geoefend, waarbij de uitvoering niet altijd goed ging, mede doordat niet iedereen de training afgelopen week had bijgewoond. Desalniettemin liepen we nog 5 punten verder uit op onze tegenstander. Scores van onze kant kwamen van Aleksei (assist Youenn), Hidde (rebound), Jasper (assist Youenn), Hidde (steal), Luuk (assist Aleksei), Luuk (assist Jasper), Luuk (assist Hidde) en Hidde (assist Luuk).

Eindstand 34-80.

Totaal overzicht scores

Luuk 29 punten

Hidde 10 punten

Joep 18 punten

Youenn 9 punten

Aleksei 2 punten

Jasper 12 punten

Verslag en foto’s: Gerard Landman.

 

 


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch