1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

24 november ’18: Vandaag de zesde wedstrijd in de najaarscompetitie, uit tegen Attacus M16-1.

Vandaag speelden we de zesde wedstrijd in de competitie tegen Attacus M16-1 uit in Veghel. Het eerste kwart werd er van beide kanten erg matig gespeeld. Wij waren wel iets scherper onder de basket, waardoor we dit kwart met een 2-7 voorsprong afsloten. Luuk (assist Youenn), Jasper (assist Youenn), Luuk en Luuk (bonus vrije worp) zorgden voor de scores.

Erik Braks en Kombi Bouwmaterialen
Subway Uden