De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

RUSH Friends

Draag jij Basketbalvereniging RUSH ook een warm hart toe?


Word dan RUSH Friend!
 

Basketbalvereniging RUSH, één van de mooie sportclubs in Uden met een rijke historie, biedt al vanaf 1972 haar leden de mogelijkheid om met veel plezier te kunnen basketballen in Uden. Basketbalvereniging RUSH, dat niet meer weg te denken is uit Uden, wil naar de toekomst toe haar basis versterken om nog veel meer mooie sportmogelijkheden, toernooien, clinics en andere evenementen te kunnen organiseren.

Om dit mogelijk te maken en ons hierbij te steunen, nodigen wij je uit om RUSH Friend te worden.

Alle organisaties, bedrijven en particulieren die Basketbalvereniging RUSH in Uden een warm hart toedragen en deze graag willen steunen, kunnen dit eenvoudig doen door middel van een donatie en worden daarmee RUSH Friend.

Deze bijdrage/gift geef je, geheel belangeloos om RUSH te steunen, zonder dat Rush hiervoor een tegenprestatie verschuldigd is. BV RUSH zal deze financiële middelen gebruiken voor haar oprichtingsdoeleinde, uitoefening van de basketbalsport.

Als de donateur (RUSH Friend), zijn/haar logo en/of naam aan BV RUSH ter beschikking stelt, kan BV RUSH dit op haar website opnemen als dankbetuiging voor de ontvangen donatie en uiteraard alleen als jij dit op prijs stelt. Indien je, als RUSH Friend, hiermee instemt, stuur dan een digitaal logo naar sponsor@rushuden.nl.

Wanneer via BV RUSH, sponsoren en of andere RUSH Friends, mogelijk interessante aanbiedingen/ kortingsacties/evenementen zich aandienen, kan BV RUSH contact met je opnemen om je hiervan op de hoogte te brengen, mits je dit op prijs stelt.

Wij verwelkomen je graag als RUSH Friend en stellen jouw steun zeer op prijs. Alvorens we je mogen verwelkomen als Rush Friend, kun je eerst een keuze maken hoe je Rush wilt steunen; met een eenmalige donatie of een doorlopende gift.Powered by BreezingForms