De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Bestuur & Commissies

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.60 (5 Votes)

Het is vrijdagmiddag 10 mei 2019 als we gaan starten met het basketbal kamp van Rush voor de kinderen van U12-1 en U12-2. Het is redelijk mooi weer, droog en af en toe breekt er een zonnetje door.

Als alle kinderen hun plekje gevonden hebben in de slaapkamers staan ze al snel buiten te voetballen en te pingpongen. Maaike heeft een fototoestel gekregen en begint links en rechts al leuke foto’s te maken van iedereen. Een groepje van U12-1 zit te kaarten, gelukkig werd er niet om geld gespeeld.

Sandra en Maaike beginnen aan het avondeten, spaghetti met tomatensaus en lekker veel kaas eroverheen!! Wat is er goed gegeten zeg! Dat er iemand zei dat hij tomaten niet lekker vond en vervolgens de saus naar binnen werkte deed de deur dicht. Na het eten rende de kinderen al snel weer naar buiten om te gaan spelen. Pingpong met een basketbal is ook heel erg leuk kwamen de kinderen achter.

Rond een uur of 19:00uur zijn we met zijn allen naar Bedaf gewandeld om hout te gaan sprokkelen voor het kampvuur. Dit was nog een hele expeditie met die kinderen, er werden hele bomen aangesleept en hebben de kinderen erop moeten wijzen dat dit niet echt de bedoeling was. Van de berg af rollen door het zand bleek ook leuk te zijn.

Nadat we uit Bedaf kwamen begonnen de kinderen wederom te voetballen en te chillen. Dit duurde maar even want het kampvuur ging aan.

Het vuur bleek al snel zo hoog en groot te zijn dat we bijna geen popcorn konden maken, zo heet was het om in de buurt te komen! Even wacht dus maar.. Toen het vuur wat kleiner was konden we popcorn maken en marshmallows boven het vuur roosteren, heerlijk!

 

Toen het al later werd zijn de meeste kinderen nog even lekker onder de douche gegaan voordat ze naar bed gingen. Uiteraard werd er niet meteen geslapen maar op een gegeven moment was het mooi geweest, oogjes toe.

De volgende morgen begon Sandra alweer vroeg aan het ontbijt, pannenkoeken!! Hele stapels werden er weggewerkt! Wat een feest. Na het ontbijt even opruimen en wederom lekker buiten spelen, wat hebben we een geluk met het weer zeg, het zonnetje schijnt lekker over het veld.

Martijn en Roland zetten samen de zeskamp op en er worden 2 groepen gemaakt die tegen elkaar gaan strijden, de idioten tegen de mislukkelingen (zelfverzonnen). Er werd gestreden om het echie en beide partijen wilde dolgraag winnen. Na de zeskamp werden de kinderen alweer opgehaald door hun ouders, ik weet zeker dat de kinderen thuis doodmoe op de bank zijn geploft.

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd basketbal-kamp. Ik heb gezien dat de kinderen echt samen gespeeld hebben en er heerste een echte saamhorigheid. Zowel onder de kinderen als de ouders en begeleiders! Kortom een weekend om nooit te vergeten en hopelijk komt er ieder jaar een vervolg!

Binnenkort nog veel meer foto's!


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch