De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Bestuur & Commissies

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.88 (4 Votes)

BV Rush,
Wat een mooie tijd heb ik hier mee mogen maken. 10 jaar geleden kwam ik als klein ventje kijken naar een training van het U-10 team.

Ik keek vol bewondering naar hoe iedereen aan het basketballen was en dat wilde ik ook. Vanaf dat moment heb ik aan niets anders meer gedacht dan basketbal. Ik was dan ook zo blij als het weer tijd was om te gaan trainen, heerlijk zweten en uitgeput raken zoals het hoort. Ik heb de afgelopen 10 jaar samen met mijn teamgenoten hard gewerkt om elke training en wedstrijd beter te worden. Ik heb geprobeerd te laten zien dat het belangrijk is om hard te werken voor iets wat je graag wilt, voor mij is dit basketbal.

Het belangrijkste van de afgelopen 10 jaar vind ik toch wel de speciale band die ik had en nog steeds heb met de mensen van de club. Ik denk dat dat BV Rush ook sterk maakt, het beste voor elkaar willen en het enorme plezier in het basketballen!

Toen ik ongeveer 14 was mocht ik assisteren bij trainingen en wedstrijden, dit vond ik geweldig! Al snel mocht ik zelf teams trainen en coachen, super gaaf!

Afgelopen seizoen heb ik via het CIOS (mijn school) stage gelopen bij BV Rush. Hier wil ik de TC, en vooral Ron voor bedanken. Hij heeft hier ontzettend veel tijd ingestoken en daar ben ik hem dankbaar voor.

Maar goed, zoals sommige al weten stop ik met basketballen bij BV Rush.
Dit omdat ik via school de kans heb gekregen om stage te gaan lopen bij de Arnhem Eagles. Aangezien ik in Arnhem ga wonen is dit praktischer voor mij. Omdat ik voor mezelf niet kan stoppen met basketbal omdat ik het de mooiste sport op aarde vind, heb ik besloten om bij de Arnhem Eagles te gaan spelen.

Normaal ben ik helemaal niet zo van zulke dingen schrijven, maar voor BV Rush doe ik dit met alle liefde.

Ik wil BV Rush en iedereen die ik de afgelopen 10 jaar heb ontmoet bedanken voor een geweldige tijd op de club. Ik heb ontzettend veel geleerd over basketbal, en ook wat het coachen en training geven betreft. Ook al ga ik nu bij een andere club spelen, Rush blijft mijn favoriete club ooit!

Veel succes in de toekomst,

Mikah Sitalsing

Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch