De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Bestuur & Commissies

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Laatste update: 18-03-2020

Beste Rushleden, ouders en/of verzorgers,

Hierbij een korte update van het bestuur.

We zitten midden in een bizarre periode, waarin ook wij helaas niet weten wat er allemaal gaat gebeuren en wat er ons te wachten staat. Wanneer kunnen we weer trainen en wedstrijden spelen? Gaat het seizoen uberhaupt nog wel door? Welke activiteiten kunnen er nog plaats vinden? 

Vragen die wij ook hebben en helaas op dit moment simpelweg niet kunnen beantwoorden. We zullen geduldig af moeten wachten wat er om ons heen besloten wordt en wanneer er groen licht gegeven wordt om weer te kunnen/mogen basketballen. Gezondheid staat voorop. Jullie zullen begrijpen dat wij hierbij afhankelijk zijn van o.a. de Gemeente Uden voor het vrijgeven van sporthal de Stigt, de NBB, NOC/NSF, RIVM en natuurlijk de politieke besluiten.

Het bestuur volgt vanzelfsprekend de dagelijkse ontwikkelingen op de voet. Via deze weg vragen we jullie om de website Rushuden.nl in de gaten te houden. Als er nieuws is, dan wordt het daarop als eerste  geplaatst. Vervolgens - afhankelijk van de urgentie - zullen we ook iedereen via de mail informeren.

Hopende jullie hiermee ondanks 'geen nieuws' toch geinformeerd te hebben. Hopelijk is het allemaal gauw voorbij. Wij wensen jullie allemaal veel succes én vooral heel veel gezondheid toe!

Ook namens Anne-Marie, Jos, Roland en Gerard

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 maart 2020

Beste (toekomstige) Rushleden, ouders en/of verzorgers en collega-verenigingen,

naar aanleiding van de persconferenties, nieuwsberichten van het RIVM, vragen van verontruste ouders/spelers en alle overige overwegingen, heeft het bestuur zojuist besloten per direct alle activiteiten bij en vanuit BV Rush te staken. Concreet betekent dit dat alle trainingen, uit- en thuiswedstrijden NIET doorgaan tot nader order, in ieder geval tot en met maandag 6 april 2020.

Wij hebben hierin niet gewacht op een reactie vanuit de NBB die waarschijnlijk later deze week zal komen. Wij vinden dat er nu een hoger belang is dan het sportbelang, namelijk ieders gezondheid. Hoe lastig dan ook, we nemen de signalen serieus en vonden het belangrijk iedereen zo spoedig mogelijk te informeren.

Hopende op ieders begrip voor ons besluit. Hopelijk kunnen we snel weer gezamenlijk gaan genieten van onze mooie sport. Voor nu wens ik een ieder - ook namens het bestuur - heel veel gezondheid toe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

--- UPDATE Wo 11 mrt ---

Inmiddels heeft de NBB op 11 maart ook aangegeven dat alle basketbalwedstrijden in Brabant dit weekend komen te vervallen. Lees eventueel hier het artikel van de bond: KOMEND WEEKEND GEEN COMPETITIE VOOR TEAMS UIT NOORD-BRABANT VANWEGE CORONAVIRUS

 

Houd onze website in de gaten. We volgens dagelijks de ontwikkelingen en passen aan waar nodig.

Met vriendelijke groet,

Ron Creutzburg
Voorzitter basketbalvereniging Rush


Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch