De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

 

Bestuur & Commissies

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Uden, 01 april 2020

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

Met pijn in het hart moeten we concluderen wat we eigenlijk al wisten: het basketbalseizoen 2019-2020 is abrupt aan een einde gekomen, in ieder geval voor de competities. We waren er snel bij met het staken van de trainingen in de hoop dat we de draad weer gauw konden oppakken. Helaas is het Corona-virus nog steeds onder ons en heeft het inmiddels enorm veel teweeggebracht.
De NBB heeft alle competitiewedstrijden gecanceld en de gemeente Uden heeft de verhuur van sporthal de Stigt tot nader order – in ieder geval tot en met de meivakantie- gestaakt. Of we eind mei/juni nog gebruik kunnen maken van de zaal om te trainen is een zeer groot vraagteken. Kortom, we kunnen onze mooie sport niet uitoefenen.

Dit betekent ook dat alle overige activiteiten vooralsnog opgeschort of afgelast zijn. Denk hierbij aan de clinic van en een uitje naar de Heroes, de Final Day en de Algemene Ledenvergadering. Het voorgenomen basketbalkamp begin juli staat helaas ook op losse schroeven en eigenlijk gaan wij er nu van uit dat het niet door kan gaan.

Het bestuur vergadert bijna wekelijks en houdt de ontwikkelingen scherp in de gaten. Bij veranderingen zullen wij zo snel mogelijk schakelen, mits wij dat verantwoord vinden. Ondanks alles gaan de voorbereidingen voor het volgend seizoen gewoon door. Laten we hopen dat de situatie dan weer normaal is.

Als bestuur hebben we ook overlegd over mogelijke financiële tegemoetkomingen richting alle Rushleden, vanwege het minder kunnen spelen en trainen. Het heeft onze aandacht en hierbij de belofte dat we daar t.z.t. formeel op terug zullen komen. Echter vragen wij nu jullie begrip dat we dit pas kenbaar maken zodra wij zelf meer duidelijkheid hebben.

Zoals afgesproken zullen wij communiceren via onze website rushuden.nl en wanneer van belang ook via de e-mail.

Met z’n allen maken we iets mee wat een paar maanden geleden nog onvoorstelbaar was en waar we (nog steeds) geen grip op hebben. Het raakt ons, het raakt de samenleving, het raakt de hele wereld. Natuurlijk missen wij het basketballen enorm, maar we moeten ook eerlijk bekennen dat het sporten op dit moment echt een andere prioriteit heeft. We zijn met z’n allen genoodzaakt om nu de focus te leggen op ieders gezondheid en welzijn.

Rest ons jullie in deze moeilijke tijden enorm veel succes te wensen. Blijf gezond, denk aan je familie en medemens en wees verstandig. Des te eerder kunnen wij elkaar weer de hand schudden en een yell uitbrengen.

Hopelijk tot snel! Een gezonde groet van,


Anne-Marie Molhuijsen, Gerard Landman, Jos van Lanen, Roland van de Rijdt en Ron Creutzburg - Bestuur Basketbalvereniging Rush

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

Beste leden, ouders en verzorgers,

n.a.v. het besluit van de NBB (24-03) en in afwachting van de besluitvorming van het kabinet na komend weekend, zal het bestuur van Rush in de loop van de volgende week reageren en zo goed als mogelijk uiteenzetten wat dit voor onze vereniging betekent.

Kalender

Geen evenement in de kalender
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Gossimijne Veghel en Den Bosch
InAspire College
Erik Braks
IRRUS
Atelier Maan
SIMECO
Puks Fabriek
E-userskills
Expert Ben van Dijk
Marc's Bar
Jumbo de Laak
Heroes Den Bosch