LID WORDEN

Wat leuk dat je lid wilt worden!

Op deze pagina kun je alle informatie vinden om lid te worden! Voordat je lid wordt mag je eerst drie proeftrainingen meedoen. Pas daarna hoef je te beslissen of je lid wilt worden bij BV Rush.

AANMELDFORMULIER BV RUSH

----------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------

Ben je lid of al eerder lid geweest van een andere basketbalvereniging? Zo ja, welke?
Klik of sleep een bestand naar dit veld om te uploaden.
Voor aanmelding bij de bond hebben wij een pasfoto van je nodig (format .jpg, .jpeg, .png, .gif). Vanwege privacyredenen wordt deze foto wordt na 30 dagen automatisch van onze server verwijderd.
Indien je lid bent geweest bij een andere vereniging, ben je dan in bezit van een schuldvrijverklaring?
Ga je akkoord en geef je toestemming om jouw persoonlijke gegevens te verwerken voor administratieve doeleinden én voor digitale uitingen voor promotie via de officiële Rushkanalen zoals de website en de Rush Facebookpagina?

----------------------------------------------------------

Financiele administratie

Voor de financiële administratie, zoals de automatische incasso van de contributie, vragen wij de onderste gegevens zorgvuldig in te vullen.

Hierbij ga ik akkoord en machtig ik BV RUSH voor het incasseren van de contributie

Voordat je lid wordt mag je eerst drie proeftrainingen meedoen. Pas daarna beslis je of je lid wilt worden bij BV Rush.

1. Kijk even op deze site of neem contact op met de Technische Commissie (tc@rushuden.nl) om na te gaan bij welk team je wordt ingedeeld en op welke tijd het team traint. De leden van de TC lichten dan ook de betreffende trainer in.

2. Je vult het digitale aanmeldformulier hieronder in. Zodra je alles hebt doorlopen krijg je een e-mailbevestiging dat we het hebben ontvangen.
Lukt het niet om het via de website aan te melden, vraag ons dan om je te helpen. Samen kunnen we het invullen als je dat prettiger vindt.

3. Om competitie te spelen dien je een Rush tenue te bestellen. Dit kan door op de site op de home-pagina aan de rechter kant op ‘Rush tenue bestellen? Bestel hem door hier te klikken.

4. Met onmiddellijke ingang mag je mee trainen. Samen met de trainer/coach en in overleg met de Technische Commissie wordt bepaald wanneer je in de competitie start.

De halfjaarlijkse contributie bedraagt:

Leeftijd Halfjaarlijkse contributie
t/m 12 jaar €124
13 t/m 18 jaar €134
19 jaar en ouder (competitie)

Heren 1

€163,50

€166,50

Recreanten

Gast recreanten

€122

€ 6,- per trainingsavond

De inschrijvingskosten bedragen €6,- en zullen (eenmalig) worden geïncasseerd bij de eerste betaling. De contributie zal halfjaarlijks via een automatische incasso vooruit worden betaald. De halfjaarlijkse incasso’s vinden plaats op 26 januari en 26 juli.

In het geval van onterechte storingen, ook die in het geval van onvoldoende saldo, wordt het contributiebedrag verhoogd met €15,- administratiekosten.

Tijdens langdurige ziekte of een blessure (langer dan vier weken), bent u geen contributie verschuldigd. Neem in dit geval zelf contact op met de penningmeester (Lise Donninger, penningmeester@rushuden.nl).

Tijdens wedstrijden is het verplicht om te verschijnen in het officiële Rush tenue. Deze is hier te bestellen.

Alle leden vanaf de leeftijdscategorie U14 zijn verplicht om taken te verrichten binnen de vereniging, zoals scheidsrechter en/of tafelbezetting bij wedstrijden. Indien dit het geval is, wordt het lid hiervan op de hoogte gesteld en wordt voorafgaand een cursus georganiseerd.

Ieder lid is verplicht de door hem of haar aangebrachte schade aan eigendommen van de vereniging of aan bij de vereniging in gebruik zijnde eigendommen van derden te vergoeden.

 Rush tenue; 

Maak het bedrag van €57,50 over naar: NL34 INGB 0002 0062 41
t.n.v. Basketbalvereniging Rush
o.v.v. Tenue [naam lid]

ajax-loader