De Rush website maakt gebruik van cookies voor het verzamelen van anonieme informatie over het gebruik van deze site. Door op 'Accepteren' te klikken geeft u aan dat u dat weet en accepteert. Meer informatie is beschikbaar in onze privacy- en cookieverklaring.

Sporthal de Stigt, 
Kapelstraat 100, 5401 EC UDEN

NIEUWSBRIEF | FEBRUARI 2021

Beste Leden,

De laatste training dateert alweer van 14 december 2020 en voor de oudere jeugd (17+) is dat zelfs nog langer geleden. We kijken er allemaal naar uit om weer een bal vast te houden en nu de buitentemperatuur stijgt gaan we op korte termijn een buitenactiviteit organiseren. Hierover binnenkort meer via de groepsapp van jullie team! Voorzichtig denken we ook alvast na over een leuke festiviteit om met zowel leden als ouders gezellig bij elkaar te komen.

Contributie
Eerder heeft het bestuur besloten over januari 2021 geen contributie te innen. De incasso van de contributie voor de periode februari t/m juni 2021 is nu verstuurd en zal een dezer dagen worden geïnd. De kosten van de club zijn deze periode een stuk lager. Daarom dat we aan het einde van dit seizoen de balans zullen opmaken en het overschot aan alle leden teruggeven of in mindering brengen op de contributie van de volgende seizoenshelft.

Competitie
De kans dat de basketbalcompetitie nog weer wordt hervat is inmiddels minimaal. Om die reden heeft Rush besloten alle teams terug te trekken uit de competitie. Hierdoor is er nu voor iedereen duidelijkheid. Kortom: deze seizoenshelft geen competitiewedstrijden. Zodra de corona-maatregelen van het kabinet het toestaan, gaan we wel vriendschappelijke wedstrijden organiseren met clubs in de regio.

Nieuwe kleding
Eind vorig jaar hebben veel leden een nieuw wedstrijdtenue van Rush besteld. Deze zijn grotendeels binnen en zullen worden uitgedeeld zodra er weer getraind mag worden. Voor alle trainers, coaches en scheidsrechters zijn er hagelnieuwe t-shirts die we ook zo snel mogelijk aan jullie zullen uitdelen.


We hopen je binnenkort te zien bij de basketbalclinic die wordt georganiseerd. Hou je Whatsapp in de gaten of kijk op https://www.facebook.com/BVRUSH 


Blijf gezond en geniet van het mooie weer!

Basketbalvereniging Rush

  • Laatste update op .

Copyright © 2020 Basketbalvereniging Rush.
Alle rechten voorbehouden.
Designed by InAspire BV.

Let's Play Basketball

Bezoekadres

Sporthal de Stigt
Kapelstraat 100
5401 EC UDEN